Traductor

Triunfo do CD Viana fora de Casa

O Viana gañou no Campo das Escolas contra O Manchica por 1 a 2.

O cadro local puido adiantarse aos oito segundos, pero Héctor dilapidou unha inmellorable ocasión. A resposta visitante atopou a gran resposta de Christian ante un remate de Marcos e posteriormente despexou co pé un tiro envelenado de Rábano.

O primeiro gol chegou para o Manchica nun erro do xogador do Viana Germán que ao querer despexar un centro do Manchica, termino colocando o balón xunto á base do pau dereito da súa portería. Antes do descanso puido aumentar o Manchica tras unha gran asistencia de Bande cara a Raúl que man a man con Aarón salvou co pé o porteiro.

Na segunda parte o xogo do Viana cambiou a mellor e iso propicio o remontar en pouco tempo, o empate conseguiuno Yago a pase de Congui no minuto 61 de partido. Uns minutos mais tarde no 75 marco Rábano desbordando a dous rivais sentencio o partido con 1 a 2.